Ponuda

U ugodnom ambijentu i modernom prostoru od 110 m2, opremljenom najsuvremenijom oftalmološkom opremom, dočekat će Vas naše stručno osoblje te iskrenim i tehnički potkrijepljenim sugestijama pomoći u odabiru idealnih naočala za Vas.

Sam proces izrade naočala sastoji se od nekoliko faza:

Pregled vida

Temeljni čimbenik u izradi prikladnih naočala jeste upravo adekvatna korekcija vida. U skladu s time, u optici Longvision nudimo besplatnu kompjutersku kontrolu vida svakim radnim danom, uz prethodnu najavu. Pregled se obavlja u ordinaciji opremljenoj vrhunskom opremom, od strane stručno osposobljene osobe.

Odabir okvira

Svima zasigurno najinteresantniji, ali i najtegobniji korak svakako je biranje odgovarajućeg okvira. U optici Longvision raspolažemo s više od 1500 modela dioptrijskih i sunčanih naočala najpoznatijih i najkvalitetnijih svjetskih brendova što je jamstvo da ćete zasigurno pronaći naočale koje će uokviriti Vašu osobnost. Međutim, postupak odabira okvira nije isključivo estetske prirode, stoga će Vam naše ljubazno osoblje svakako obratiti pozornost i na tehnički aspekt, kako bismo osigurali najviši stupanj kvalitetnog proizvoda.

ponuda dioptrijskih okvira

Vrste naočalnih leća

Završna faza podrazumijeva odabir adekvatnih naočalnih leća obzirom na dioptriju i vrstu okvira gdje, ovisno o specifičnosti situacije ili na zahtjev stranke, nudimo kvalitetne leće različitih svjetskih proizvođača: Seiko, OKM, Essilor, Hoya, Zeiss, Rodenstock, Shamir, San Matić,… Leće se naručuju prema individualnim parametrima, bilo da su konkavne ili konveksne, bijele ili fotoosjetljive, jednojakosne, višejakosne, ili sunčane s dioptrijom. Osim toga, posebnu pažnju obraćamo na sadašnje i buduće korisnike progresivnih leća gdje za utvrđivanje mjera koristimo Visio Office – najsuvremeniju tehnologiju koja osigurava precizne izračune neophodne za adekvatan progresiv, te dodatne mjere za lakšu prilagodbu i ugodnije nošenje.

Popravci

Naočale se bez iznimke vremenom troše, a osim toga mogu se naći u različitim nepogodnim okolnostima bilo da se radi o nepravilnom spremanju, odlaganju u žurbi, skidanju jednom rukom, bilo slučajnim padovima, udarcima i slično. Kakva god vrsta oštećenja bila u pitanju, u optici Longvision stojimo Vam na raspolaganju kako bismo vaše naočale vratili u operativno stanje, ili im osvježili izgled zamjenom potrošnih dijelova.

VRSTE POPRAVAKA

• zamjena capica
• izmjena i pritezanje vijaka i matica
• pritezanje/justiranje
• čišćenje
• stavljanje navlaka na ručkice
• stavljanje antialergijskih navlaka
• zamjena flaksa
• lotanje

Kontaktne leće

Prije svega, za kupovinu kontaktnih leća potrebno je imati napravljenu kontrolu vida koju možete besplatno, uz prethodno dogovoreni termin, napraviti u optici Longvision te našim novim nosiocima stojimo na rspolaganju za edukaciju fitanja leće u oko.

U ponudi imamo meke kontaktne leće poznatih svjetskih brandova: Ciba Vision, Johnson&Johnson, Bauch&Lomb, Cooper Vision što znači široku paletu makanih kontaktnih leća koje se razlikuju ovisno o Vašim potrebama i željama: dnevne, dvotjedne, mjesečne, kvartalne, godišnje te leće u boji, a osigurali smo Vam i neizostavne tekućine za Vaše leće: Ao Sept, Solo Care, Complete, Bio True, Renu, Boston, Opti Free, Pure Moist…

Za sva pitanja i informacije svojim klijentima stojimo na usluzi.

Brendovi iz naše ponude

Načini plaćanja

AMERICAN EXPRESS; MasterCard, VISA, Diners, Maestro

 

 


Na gotovinu odobravamo 10% popusta
, no ako vam više odgovara, iskoristite mogućnost obročnog plaćanja.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!